Fetuchini con parmidjano |
Нужни продукти:
250 гр. фетучини
1чаена чаша прясно мляко
2 с.л. пармезан
3 с.л. краве масло
1/4 чаена лъжичка бял пипер
1/2 чаена чаша пресен лук
магданоз за гарнитура
Начин на Приготвяне:
взимаме един тиган за да направим соса. Разтопяваме маслото,прибавяме пармезана .Забавяме процеса на пържене на пармезана с прясното мляко.После прибавяме нарязания пресен лук и изкарваме вече готовите фетучини от тенджерата (предварително изцедени) и ги слагаме в тигана при соса.Разбъркваме ги заедно така че сосът добре да покрие фетучините.Взимаме една дълбока чиния и с решетка ги слагаме в чинията ,като първо се взимат фетучините и върху тях се излива вече готовия сос.Гарнират се със ситно нарязан магданоз.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар