Необходими продукти:
350 гр. свински дроб
100 гр. брашно
10 гр. подправка за свинско месо
(черен пипер,червен пипер, сол, )
50 мл. олио
Приготвяне на рецептата:
Свинският дроб го измиваме добре, отделяме ципата и го нарязваме на парчета. След това го оставяме да постои малко време в подправките. Слагаме олиото да загрее, овалваме парченцата дроб в брашното и ги поставяме във вече добре загрятото олио (мазнина). След като са изпържени от 2-те страни добре ги изваждаме от тигана. Сервираме по желание с доматен сос и лимон.
350 гр. свински дроб
100 гр. брашно
10 гр. подправка за свинско месо
(черен пипер,червен пипер, сол, )
50 мл. олио
Приготвяне на рецептата:
Свинският дроб го измиваме добре, отделяме ципата и го нарязваме на парчета. След това го оставяме да постои малко време в подправките. Слагаме олиото да загрее, овалваме парченцата дроб в брашното и ги поставяме във вече добре загрятото олио (мазнина). След като са изпържени от 2-те страни добре ги изваждаме от тигана. Сервираме по желание с доматен сос и лимон.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар