Необходими продукти:
2-3 моркова
1 глава целина
1 глава червено цвекло
200 гр. зелен фасул
1/2 ч. зрял фасул
100 гр. майонеза
20 гр. кашкавал
1 яйце
сол на вкус
Приготвяне на салатата: Сваряваме зеленчуците(моркови,целина,цвеклото,зеления фасул и зрелия фасул).След това ги нарязваме на дребни кубчета.Разбъркваме ги овкусяваме със сол, и смесваме с майонезата.За украса слагаме нарязани на колелца свареното яйце и настърган(или нарязан на кубчета) кашкавал и стръкче магданоз.
2-3 моркова
1 глава целина
1 глава червено цвекло
200 гр. зелен фасул
1/2 ч. зрял фасул
100 гр. майонеза
20 гр. кашкавал
1 яйце
сол на вкус
Приготвяне на салатата: Сваряваме зеленчуците(моркови,целина,цвеклото,зеления фасул и зрелия фасул).След това ги нарязваме на дребни кубчета.Разбъркваме ги овкусяваме със сол, и смесваме с майонезата.За украса слагаме нарязани на колелца свареното яйце и настърган(или нарязан на кубчета) кашкавал и стръкче магданоз.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар