Глезотийка

Необходими продукти :
500 гр. зелени маслини
400 гр. кайма
100 гр. пармезан
300 гр. брашно
300 гр. галета
5 бр. яйца
3-4 стръка магданоз
черен пипер,розмарин  на вкус
Приготвяне на  рецептата:
Омесваме каймата с пармезана,2 яйца ,след това нарязваме на ситно магданоза и го прибавяме към сместа,добавяме черен пипер и розмарин и разбъркваме добре сместа.
След това слагаме фолио отгоре на сместа и оставяме в хладилника да се охлади за 30 мин.После взимаме маслините който са без костилка и с навлажнени ръце взимаме от вече охладената смес и обвиваме с каймата всяка маслина.После овалваме в брашно,яйце и галета и панираме.Пържим до златист цвят. Сервираме.

0 напиши коментар:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes