Необходими продукти:
7-8броя чироз
1/2 винена чаша оцет
1 глава лук
50 гр. олио
1 бр. лимон
копър на вкус
Приготвяне на рецептата:Запичаме чироза до побеляване и след това с дървено чукче се очукват ,изчистваме главите(махаме ги),опашките,скелета и кожата и ги накъсваме на тънки ивици. След това чироза разбъркваме със ситно нарязан лук и копър и овкусяваме с оцета и олиото.Гарнираме с резен лимон.
7-8броя чироз
1/2 винена чаша оцет
1 глава лук
50 гр. олио
1 бр. лимон
копър на вкус
Приготвяне на рецептата:Запичаме чироза до побеляване и след това с дървено чукче се очукват ,изчистваме главите(махаме ги),опашките,скелета и кожата и ги накъсваме на тънки ивици. След това чироза разбъркваме със ситно нарязан лук и копър и овкусяваме с оцета и олиото.Гарнираме с резен лимон.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар