Андалуско Гаспачо (доматена супа)

Необходими продукти:(2-3 порции)
50 гр. бял хляб(без кората)
2 скилидки чесън
700 гр. домати
1 малка краставица
1/2 ч.ч майонеза
2-3 с.л. оцет
1.с.л. ситно нарязан магданоз
1-2 с.л. ситно настърган лук
черен , червен пипер и сол на вкус


Приготвяне на продуктите: Доматите ги попарваме като оставяме един по здрав домат  и ги обелваме от ципата.След това си пасираме заедно с белия хляб(които е предварително накиснат и изцеден ).След това разреждаме майонезата с оцет и се прибавят смлените домати.Доливаме 500 мл. вода.Овкусяваме с  черен пипер, червен пипер,сол,захар, настърган лук.Оставения домат с краставицата ги обелваме и нарязваме на кубчета и ги прибавяме към супата.Поръсваме с ситно нарязан магданоз  и се сервира с кубчета лед.

 
 

0 напиши коментар:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes