Необходими продукти: (2-4 порции)
4 филии бял хляб
2 глави лук
4 големи чушки
1/2 лимон
1 с.л. кетчуп
4 парченца сирене
1с.л. растително масло
щипка червен пипер и захар
Приготвяне на рецептата: Лукът и чушките ги нарязваме на кръгчета и ги задушаваме в мазнина до омекване, като прибавяме по малко вода.След това ги оставяме да киснат около 3 часа в марината от лимонов сок,кетчуп,сол, черен пипер.След това изкарваме лукът и чушките от маринатата и ги слагаме върху препечените филии бял хляб.Покриваме ги отгоре с резен сирене(мазно и твърдо) и ги слагаме в предварително загрята фурна.Когато сиренето почне да се топи се изкарват и се сервират.
4 филии бял хляб
2 глави лук
4 големи чушки
1/2 лимон
1 с.л. кетчуп
4 парченца сирене
1с.л. растително масло
щипка червен пипер и захар
Приготвяне на рецептата: Лукът и чушките ги нарязваме на кръгчета и ги задушаваме в мазнина до омекване, като прибавяме по малко вода.След това ги оставяме да киснат около 3 часа в марината от лимонов сок,кетчуп,сол, черен пипер.След това изкарваме лукът и чушките от маринатата и ги слагаме върху препечените филии бял хляб.Покриваме ги отгоре с резен сирене(мазно и твърдо) и ги слагаме в предварително загрята фурна.Когато сиренето почне да се топи се изкарват и се сервират.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар