Необходими продукти:(2 порции)
400 гр.пиле (бутчета)
100 гр.брашно
1 жълтък
2 гр. черен пипер
50 гр. морков
20 гр. чесън
100 гр. олио
100 гр. кисело мляко
1/2 лимон
Приготвяне на продуктите:Сваряваме обезкостените бутчета .Отделно правим запръжка от брашно и олио и разреждаме с бульон от пилето.Прибавяме месото, слагаме настърган чесън.След това се прави застройка от кисело мляко и жълтъка и се прибавя черен пипер и 1/2 лимон (изтискан) и соса от моркова който го запържваме в мазнина (за цвят) . Преди сервиране се поръсва с черен пипер.
400 гр.пиле (бутчета)
100 гр.брашно
1 жълтък
2 гр. черен пипер
50 гр. морков
20 гр. чесън
100 гр. олио
100 гр. кисело мляко
1/2 лимон
Приготвяне на продуктите:Сваряваме обезкостените бутчета .Отделно правим запръжка от брашно и олио и разреждаме с бульон от пилето.Прибавяме месото, слагаме настърган чесън.След това се прави застройка от кисело мляко и жълтъка и се прибавя черен пипер и 1/2 лимон (изтискан) и соса от моркова който го запържваме в мазнина (за цвят) . Преди сервиране се поръсва с черен пипер.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар