продукти (4 порции) количество:
сухи чушки (пипер) 8 бр.
боб 400гр.
лук 1 глава
бекон 400 гр.
пресен лук 1/2 връзка
джоджен 2 щипки
червен пипер 3 гр.
олио 50 мл.
сол, черен пипер -на вкус.
Приготвяне на рецепта:
Чушките се накисват в хладка вода около 30 мин.Бобът се сварява.Лукът се запържва в олиото, прибавя се червеният пипер, разбърва се и запръжката се прибавя към сварения боб.Овкусява се със сол и черен пипер.Беконът се изпича на сух тиган, реже се на кубчета и се прибавя към боба.Към сместа се прибавя и пресен лук нарязан на ситно.Чушките се пълнят с получената смес и се запичат около 10 мин.на силна фурна.А също така, рецептата може да се направи с консервиран
боб .
сухи чушки (пипер) 8 бр.
боб 400гр.
лук 1 глава
бекон 400 гр.
пресен лук 1/2 връзка
джоджен 2 щипки
червен пипер 3 гр.
олио 50 мл.
сол, черен пипер -на вкус.
Приготвяне на рецепта:
Чушките се накисват в хладка вода около 30 мин.Бобът се сварява.Лукът се запържва в олиото, прибавя се червеният пипер, разбърва се и запръжката се прибавя към сварения боб.Овкусява се със сол и черен пипер.Беконът се изпича на сух тиган, реже се на кубчета и се прибавя към боба.Към сместа се прибавя и пресен лук нарязан на ситно.Чушките се пълнят с получената смес и се запичат около 10 мин.на силна фурна.А също така, рецептата може да се направи с консервиран
боб .
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар