Продукти Количество
гъска 1,200 гр.
ябълка 1 бр.
захар, черен пипер,
майорана, сол - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Посоляваме почистена гъска, поръсваме черен пипеер и майорана отвътре и отвън, напълваме с обелена ябълка, на която сме почистили семето и на неговото място сме поставили захар. Печем гъската, като често я поливаме с мазнина и вода.
гъска 1,200 гр.
ябълка 1 бр.
захар, черен пипер,
майорана, сол - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Посоляваме почистена гъска, поръсваме черен пипеер и майорана отвътре и отвън, напълваме с обелена ябълка, на която сме почистили семето и на неговото място сме поставили захар. Печем гъската, като често я поливаме с мазнина и вода.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар