продукти:(4 порции) количество:
шаран 1.5кг.-1.7кг.
малки лукчета 80 гр.
лимон 1 бр.
масло 70 гр.
бяло вино 125мл.
магданоз , сос "уорчъстърс"
бульон,сол - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Заливаме обеляния и наряз лук със сос от печеното месо,прибавяме лимон сок, сос "уорчъстърс",сол и задушаваме до омекване.Поставяме почистените порции шаран и задушаваме до омекване.Изваждаме порциите,отстраняваме костите и кожата и оставяме порциите на топло място.Прибавяме маслото и ситно нарязания магданоз към соса,възваряваме и поливаме шарана.
шаран 1.5кг.-1.7кг.
малки лукчета 80 гр.
лимон 1 бр.
масло 70 гр.
бяло вино 125мл.
магданоз , сос "уорчъстърс"
бульон,сол - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Заливаме обеляния и наряз лук със сос от печеното месо,прибавяме лимон сок, сос "уорчъстърс",сол и задушаваме до омекване.Поставяме почистените порции шаран и задушаваме до омекване.Изваждаме порциите,отстраняваме костите и кожата и оставяме порциите на топло място.Прибавяме маслото и ситно нарязания магданоз към соса,възваряваме и поливаме шарана.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар