Задушен шаран

продукти:(4 порции)           количество: 
шаран                                       1.5кг.-1.7кг.
малки лукчета                             80 гр.
лимон                                          1 бр.
масло                                           70 гр.
бяло вино                                   125мл.
магданоз , сос "уорчъстърс"
бульон,сол                          -    на вкус

Приготвяне на рецептата:
Заливаме обеляния и наряз лук със  сос от печеното месо,прибавяме лимон сок, сос "уорчъстърс",сол и задушаваме до омекване.Поставяме почистените порции шаран и задушаваме до омекване.Изваждаме порциите,отстраняваме костите и кожата и оставяме порциите на топло място.Прибавяме маслото и ситно нарязания магданоз към соса,възваряваме и поливаме шарана.

0 напиши коментар:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes