Рибено филе с гъби

Продукти        Количество
рибено филе       600 гр.
гъби                     200 гр.
сланина              60 гр.
брашно               20 гр.
масло                 30 гр.
галета, сирене, сол
черен пипер    - на вкус

Приготвяне на рецептата: 
Посоляваме, поръсваме с черен пипер и задушаваме нарязаните гъби в запържената, наразана на кубчета сланина. Половината от нарязаното на тънки парченца рибено филе подреждаме в тавичка, посоляваме, слагаме гъбената смес, след което поставяме втората половина рибено филе. Заливаме рибата със соса от задушаването на гъбите, в който сме запържили брашното, поръсваме с галета и настъргано сирене, поставяме парченца масло и печем в силна фурна.

0 напиши коментар:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes