Продукти Количество
рибено филе 600 гр.
гъби 200 гр.
сланина 60 гр.
брашно 20 гр.
масло 30 гр.
галета, сирене, сол
черен пипер - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Посоляваме, поръсваме с черен пипер и задушаваме нарязаните гъби в запържената, наразана на кубчета сланина. Половината от нарязаното на тънки парченца рибено филе подреждаме в тавичка, посоляваме, слагаме гъбената смес, след което поставяме втората половина рибено филе. Заливаме рибата със соса от задушаването на гъбите, в който сме запържили брашното, поръсваме с галета и настъргано сирене, поставяме парченца масло и печем в силна фурна.
рибено филе 600 гр.
гъби 200 гр.
сланина 60 гр.
брашно 20 гр.
масло 30 гр.
галета, сирене, сол
черен пипер - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Посоляваме, поръсваме с черен пипер и задушаваме нарязаните гъби в запържената, наразана на кубчета сланина. Половината от нарязаното на тънки парченца рибено филе подреждаме в тавичка, посоляваме, слагаме гъбената смес, след което поставяме втората половина рибено филе. Заливаме рибата със соса от задушаването на гъбите, в който сме запържили брашното, поръсваме с галета и настъргано сирене, поставяме парченца масло и печем в силна фурна.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар