Продукти Количество
свински мозък 1 бр.
лук 1 глава
масло 60 гр.
брашно 60 гр.
костен бульон 20 гр.
яйца 2 бр.
магданоз 1/2 връзка
черен пипер, сол
индийско орехче, - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Изпържваме ситно нарязания магданоз в 50 гр. масло. Прибавяме маслото, изпържваме, наливаме постепенно бульонът, разбърква ме добре и прибавяме ситно нарязан мозък, на който сме отстранили ципата. Варим супата 20 мин., пасираме, подправяме, посоляваме, възваряваме и прибавяме разбитите яйца.
свински мозък 1 бр.
лук 1 глава
масло 60 гр.
брашно 60 гр.
костен бульон 20 гр.
яйца 2 бр.
магданоз 1/2 връзка
черен пипер, сол
индийско орехче, - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Изпържваме ситно нарязания магданоз в 50 гр. масло. Прибавяме маслото, изпържваме, наливаме постепенно бульонът, разбърква ме добре и прибавяме ситно нарязан мозък, на който сме отстранили ципата. Варим супата 20 мин., пасираме, подправяме, посоляваме, възваряваме и прибавяме разбитите яйца.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар