Продукти Количество
брашно 500 гр.
вода 300 гр.
мая 10 гр.
сол 2 гр.
Начин на приготвяне:
От продуктите се замесва тесто, което се оставя да втаса 30-40 мин. Разточва се на пласт с дебелина около 1-2 см. и се оставя още 20-30 мин. да втаса. Щом тестото е готово, набожда се с вилица на няколко места и се пече във фурна. След като стане готово, още докато е топло, може да се намаже с масло. Сервира се със сирене.
брашно 500 гр.
вода 300 гр.
мая 10 гр.
сол 2 гр.
Начин на приготвяне:
От продуктите се замесва тесто, което се оставя да втаса 30-40 мин. Разточва се на пласт с дебелина около 1-2 см. и се оставя още 20-30 мин. да втаса. Щом тестото е готово, набожда се с вилица на няколко места и се пече във фурна. След като стане готово, още докато е топло, може да се намаже с масло. Сервира се със сирене.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар