Продукти Количество
рибно филе 600 гр.
сланина 50 гр.
краставички 50 гр.
каперси 10 гр.
масло 10 гр.
кисела сметана 120 гр.
горчица 5 гр.
сирене, сол
лимон - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Посоляваме измитите порции рибено филе и поръсваме с лимонов сок.Поставяме едната порция в намазан съд с мазнина, заливаме с малко разбита сметана,слагаме парченца сланина.каперси и настъргана краставичка.Поставяме отгоре втората порция ,намазваме я с горчица,слагаме парченца сланина,краставички и каперси,следва третата порция,след нея четвъртата. Заливаме рибата със сметана,поръсваме настъргано сирене и печем 30 мин . в умерена фурна.
Може да потърсите повече информация за рецептите и тук.
рибно филе 600 гр.
сланина 50 гр.
краставички 50 гр.
каперси 10 гр.
масло 10 гр.
кисела сметана 120 гр.
горчица 5 гр.
сирене, сол
лимон - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Посоляваме измитите порции рибено филе и поръсваме с лимонов сок.Поставяме едната порция в намазан съд с мазнина, заливаме с малко разбита сметана,слагаме парченца сланина.каперси и настъргана краставичка.Поставяме отгоре втората порция ,намазваме я с горчица,слагаме парченца сланина,краставички и каперси,следва третата порция,след нея четвъртата. Заливаме рибата със сметана,поръсваме настъргано сирене и печем 30 мин . в умерена фурна.
Може да потърсите повече информация за рецептите и тук.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар