Рибено филе по виенски

Продукти      Количество
рибно филе        600 гр.
сланина              50 гр.
краставички       50 гр.
каперси              10 гр.
масло                  10 гр.
кисела сметана  120 гр.
горчица              5 гр.
сирене, сол
лимон               - на вкус

Приготвяне на рецептата:
Посоляваме измитите порции рибено филе и поръсваме с лимонов сок.Поставяме едната порция в намазан съд с мазнина, заливаме с малко разбита сметана,слагаме парченца сланина.каперси и настъргана краставичка.Поставяме отгоре втората порция ,намазваме  я с горчица,слагаме парченца сланина,краставички и каперси,следва третата порция,след нея четвъртата. Заливаме рибата със сметана,поръсваме настъргано сирене и печем 30 мин . в умерена фурна.
Може да потърсите повече информация за рецептите и тук.

0 напиши коментар:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes