Домашна виенска пача

Продукти                  Количество
свински крачета            2 бр.
телешка глава(език)       1/2
свински кожички          500 гр.
кисели краставички      30 гр.
яйца                                4 бр.
каперси                          4-5 бр.
зеленчукови корени, лук,
черен пипер, сол, олио  - на вкус

Приготвяне на рецептата:
Заливаме със студена подсолена вода крачетата, главата и кожичките. Варим до омекване. Прецеждаме бульона и сваряваме в него нарязаните зеленчуци. Почистване месото от костите и го нарязваме на малки кубчета. Нарязваме краставичките и твърдо свареното яйце на парченца, прибавяме каперсите, сол и черен пипер. Разбъркваме леко и подреждаме в блюдо. Заливаме с горещ бульон  и оставяме в хладилника. Преди поднасяне нарязваме пачата на парчета, поръсваме със ситно нарязан лук и овкусяваме с оцет и олио.

0 напиши коментар:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes