Продукти (4-6 порции) Грама
крехко месо за супа 750
черен пипер 6 зърна
дафинов лист 2-3 листа
картофи 750
моркови 750
кромид лук 500
магданоз 1 връзка
масло 2-3 с.л.
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Месото и подправките се оставят да врат на тих огън захлупени. След това бульонът се излива върху нарязаните на малки кубчета моркови. Когато поомекнат към тях се прибавят обелените, нарязани на дребно картофи и ситно нарязан лук. Бульонът се оставя да заври, а зеленчукът се пасира.
Допълнителна информация:
Сервира се като зеленчуковото пюре се залива с препържено масло, а върху него се подреждат филийките месо. Поръсва се обилно с нарязан магданоз.
крехко месо за супа 750
черен пипер 6 зърна
дафинов лист 2-3 листа
картофи 750
моркови 750
кромид лук 500
магданоз 1 връзка
масло 2-3 с.л.
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Месото и подправките се оставят да врат на тих огън захлупени. След това бульонът се излива върху нарязаните на малки кубчета моркови. Когато поомекнат към тях се прибавят обелените, нарязани на дребно картофи и ситно нарязан лук. Бульонът се оставя да заври, а зеленчукът се пасира.
Допълнителна информация:
Сервира се като зеленчуковото пюре се залива с препържено масло, а върху него се подреждат филийките месо. Поръсва се обилно с нарязан магданоз.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар