продукти: количество:
масло 20 гр.
яйца 2 бр.
брашно 20 гр.
шунка 80 гр.
кисела сметана 20 гр.
сирене 10 гр.
индийско орехче,
олио, сол - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Разбиваме омекналото масло със сол до получаване на пяна, прибавяме постепенно жълтъците, след това брашното, сметаната,ситно нарязаната шунка,настърганото сирене, подправките и накрая разбитите на сняг белтъци.Изпържваме тиганиците в олио,подреждаме ги в кръгла чиния, заливаме със сметана и украсяваме с маруля.
масло 20 гр.
яйца 2 бр.
брашно 20 гр.
шунка 80 гр.
кисела сметана 20 гр.
сирене 10 гр.
индийско орехче,
олио, сол - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Разбиваме омекналото масло със сол до получаване на пяна, прибавяме постепенно жълтъците, след това брашното, сметаната,ситно нарязаната шунка,настърганото сирене, подправките и накрая разбитите на сняг белтъци.Изпържваме тиганиците в олио,подреждаме ги в кръгла чиния, заливаме със сметана и украсяваме с маруля.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар