Продукти Количество
скрипалец 300 гр.
ориз 10 гр.
прясно мляко 100 гр.
сол 2 гр.
краве масло 20 гр.
червен пипер 1 гр.
Приготвяне на Рецепта:
Нарязания на ситно скрипалец се задушава в тенджера с маслото. След като поомекне се прибавя червения пипер и залива с топла вода. Като заври се прибавя оризът. Варенето продължава още 15 мин. Преди да се свали от огъня се прибавя свареното прясно мляко. Към ястието може да се прибави и разбит жълтък.
скрипалец 300 гр.
ориз 10 гр.
прясно мляко 100 гр.
сол 2 гр.
краве масло 20 гр.
червен пипер 1 гр.
Приготвяне на Рецепта:
Нарязания на ситно скрипалец се задушава в тенджера с маслото. След като поомекне се прибавя червения пипер и залива с топла вода. Като заври се прибавя оризът. Варенето продължава още 15 мин. Преди да се свали от огъня се прибавя свареното прясно мляко. Към ястието може да се прибави и разбит жълтък.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар