продукти: количество:
лимон 3 бр.
захар 150 гр.
жълтък 4 бр.
бяло вино 250 мл.
Приготвяне на рецептата:
Натриваме захарта в измитите и подсушени лимони,изстискваме лимоновия сок върху захарта и чакаме да се стопи.Разбъркваме яйцата с виното и с 250мл. вода,прибавяме захарта с лимоновия сок и бием да много тих огън до получаване на крем.Сместа не трябва да заври.Бием супата,докато изстине, и я поднасяме студена
лимон 3 бр.
захар 150 гр.
жълтък 4 бр.
бяло вино 250 мл.
Приготвяне на рецептата:
Натриваме захарта в измитите и подсушени лимони,изстискваме лимоновия сок върху захарта и чакаме да се стопи.Разбъркваме яйцата с виното и с 250мл. вода,прибавяме захарта с лимоновия сок и бием да много тих огън до получаване на крем.Сместа не трябва да заври.Бием супата,докато изстине, и я поднасяме студена
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар