продукти (4 порции) количество:
шаран 1.5кг - 1.7 кг
оцет 1,5 л
моркови 150 гр.
целина 150 гр.
лук 150 гр.
червено вино 100 мл.
черен пипер,сол
мащерка , дафинов лист,
чесън , лимонов сок - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Счукваме няколко зрънца черен пипер,прибавяме дафинов лист, мащерка, чесън, оцета,600мл. вода и варим 30 мин.Прецеждаме бульона, прибавяме виното, нарязаните на парченца зеленчуци,
лука и варим.Слагаме почистените порции шаран, сол и лимонов сок и варим 15 мин.Поднасяме с варени картофи.
шаран 1.5кг - 1.7 кг
оцет 1,5 л
моркови 150 гр.
целина 150 гр.
лук 150 гр.
червено вино 100 мл.
черен пипер,сол
мащерка , дафинов лист,
чесън , лимонов сок - на вкус
Приготвяне на рецептата:
Счукваме няколко зрънца черен пипер,прибавяме дафинов лист, мащерка, чесън, оцета,600мл. вода и варим 30 мин.Прецеждаме бульона, прибавяме виното, нарязаните на парченца зеленчуци,
лука и варим.Слагаме почистените порции шаран, сол и лимонов сок и варим 15 мин.Поднасяме с варени картофи.
0 напиши коментар:
Публикуване на коментар